Човић није позван на обиљежавање "Олује"

Свјестан сам односа које данас имамо и због тога мислим да "Олуја" и све друге олује које су биле у БиХ и Хрватској не смију бити предмет сталних спекулација. Ја сам за то да историчарима оставимо то вријеме, а ми се окренемо будућности, рекао је данас предсједник ХДЗ-а БиХ Драган Човић.

Регион 21.07.2015 | 20:15
Човић није позван на обиљежавање "Олује"

Човић је коментарисао хрватско обиљежавање годишњице "Олује" и најаву Александра Вучића и Милорада Додика који су рекли да ће тада бити дан жалости у Републици Српској и Србији.

“То је реалност нашег окружења и имамо минимално три различита гледања. Оно што је за једног злочин, за другог је херој. У том смислу треба и гледати рат. Свака побједа за једне је славље, а за друге дан жалости. Ја сам Хрват и представник хрватског народа и наравно да имам свој однос према свим догађањима на овом простору и то не кријем".

Свјестан сам односа које данас имамо и због тога мислим да "Олуја" и све друге олује које су биле у БиХ и Хрватској не смију бити предмет сталних спекулација.

Човић је одговорио и на питање хоће ли бити присутан на обиљежавању у Загребу или Книну.

“Позиве нисам добио, сада могу сигурно рећи да нећу бити у Загребу, а за друге манифестације ћу видјети”, казао је Човић.

(Слободна Босна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

анте

21.07.2015 18:31

Ја не могу схватити овај народ, па да ли ико примецује који је ово цу..ко...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

21.07.2015 22:04

Ста не мозес схватити молим те? Да ти нацртам можда? Бас је добро човјек објаснио и то је буквално тако, свугдје у свијету, само нама Србима је тешко признати пораз и прихватити истину!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоф

22.07.2015 04:03

Додик је заузет око свадбе па није могао ићи са Човићем , један без другог не иду нигдје, а и Зубац је заузет.

ОДГОВОРИТЕ