Бјелица потписује за Минесоту!

Према информацијама из САД, српски репрезентативац јако је близу договора са Вуковима.

Кошарка 27.06.2015 | 22:00
Бјелица потписује за Минесоту!

Већ неколико година нагађа се када ће Немања Бјелица заиграти у најјачој кошаркашкој лиги на свету. По свему судећи, дошао је тренутак да МВП Евролиге повуче и тај потез.

На крају сезоне 2014/15, он је саопштио руководству Фенербахчеа да планира селидбу у САД. Ових дана, воде се интензивни преговори да се то и догоди.

"Ближи се тренутак дефинитивног договора Минесоте и Немање Бјелице, којим ће се европски МВП преселити међу Вукове. Његовим доласком, тим ће добити свестраног шутера, који ће јако младој екипи донети и искуство и зрелост", јавља репортер новинске агенције Асошијетед прес.

У вести АП-а, неименовани извор открио је да је договор менаџмента Минесоте и представника српског кошаркаша веома близу.

"Наш саговорник захтевао је да не буде именован, јер уговор још није потписан", остављена је блага ограда, иако је прилчно јасно да су преговори пред успешним завршетком.

Минесота је одабрала Бјелицу на НБА драфту 2010, док је још наступао за Црвену звезду. Тачније, право на њега први су стекли Вашингтон Визардси, али су их одмах проследили Вуковима, у које ће сада стићи на велика врата, као званично најбољи играч Евролиге за сезону 2014/15.

Чим се посао комплетира, Бјелица ће постати саиграч Николи Пековићу, бившем центру Партизана, који дрес Вукова носи од 2010.

Коментари / 0

Оставите коментар