Божинов: Сјајна смо и екипа и као тим!

Валери Божинов одушевљен саиграчима и новим клубом. Највише му помаже Иван Бандаловски, али се са свима дружи.

Фудбал 24.06.2015 | 11:40
Божинов: Сјајна смо и екипа и као тим!

Фудбалери Партизана на Тари хватају замах за нову сезону. Са црно-белима су и два најзвучнија појачања овог лета Валери Божинов и Бразилац Фабрисио.

Кратко су у клубу, али су се већ навикли. Саиграчи су их лепо прихватили.

Божинов је нешто дуже члан Партизана и као што је обећао брзо је проговорио српски.

"Добро сам. Атмосфера у екипи је одлична и имамо све услове да тренирамо јако и да се што боље припремимо за задатке који нас ускоро очекују. У Партизану и на Тари све је одлично, нема никаквих проблема, а мени је најважније да смо сви у тиму живи и здрави", каже Божинов.

"Парни ваљак" ће пут као Лиги шампиона почети да крчи од Грузије. Први противник српског шампиона у квалификацијама за елитно такмичење је Дила Гори.

"То су квалификације за Лигу шампиона и сигурно неће бити лако. Морамо да будемо добри, да сви дамо максимум, постигнемо гол више и у Београду и у Гори. Партизан је врхунска екипа и једва чекам деби", оценио је нападач српског шампиона.

Божинов није имао проблем адаптације на нову средину.

"Саиграчи су сјајни, волим да се дружим са њима. Не гледам на то да колико ко има година, мораш да будеш добар са свима. Битно је да имамо заједничке теме, да знамо да се шалимо, да се, једноставно, ти односи одржавају".

Највећу подршку, ипак, има од земљака Ивана Бандаловског.

"Ивана знам 15 година. С њим сам играо у младој, па у сениорској репрезенатцији, сада смо заједно у Партизану. Због њега сам желео да дођем у Београд и срећан сам што смо у Партизани. Он је мој брат", рекао је Валери Божинов.

Коментари / 0

Оставите коментар