Božinov: Sjajna smo i ekipa i kao tim!

Valeri Božinov oduševljen saigračima i novim klubom. Najviše mu pomaže Ivan Bandalovski, ali se sa svima druži.

Fudbal 24.06.2015 | 11:40
Božinov: Sjajna smo i ekipa i kao tim!

Fudbaleri Partizana na Tari hvataju zamah za novu sezonu. Sa crno-belima su i dva najzvučnija pojačanja ovog leta Valeri Božinov i Brazilac Fabrisio.

Kratko su u klubu, ali su se već navikli. Saigrači su ih lepo prihvatili.

Božinov je nešto duže član Partizana i kao što je obećao brzo je progovorio srpski.

"Dobro sam. Atmosfera u ekipi je odlična i imamo sve uslove da treniramo jako i da se što bolje pripremimo za zadatke koji nas uskoro očekuju. U Partizanu i na Tari sve je odlično, nema nikakvih problema, a meni je najvažnije da smo svi u timu živi i zdravi", kaže Božinov.

"Parni valjak" će put kao Ligi šampiona početi da krči od Gruzije. Prvi protivnik srpskog šampiona u kvalifikacijama za elitno takmičenje je Dila Gori.

"To su kvalifikacije za Ligu šampiona i sigurno neće biti lako. Moramo da budemo dobri, da svi damo maksimum, postignemo gol više i u Beogradu i u Gori. Partizan je vrhunska ekipa i jedva čekam debi", ocenio je napadač srpskog šampiona.

Božinov nije imao problem adaptacije na novu sredinu.

"Saigrači su sjajni, volim da se družim sa njima. Ne gledam na to da koliko ko ima godina, moraš da budeš dobar sa svima. Bitno je da imamo zajedničke teme, da znamo da se šalimo, da se, jednostavno, ti odnosi održavaju".

Najveću podršku, ipak, ima od zemljaka Ivana Bandalovskog.

"Ivana znam 15 godina. S njim sam igrao u mladoj, pa u seniorskoj reprezenatciji, sada smo zajedno u Partizanu. Zbog njega sam želeo da dođem u Beograd i srećan sam što smo u Partizani. On je moj brat", rekao je Valeri Božinov.

Komentari / 0

Ostavite komentar