Реал пуца по шавовима! Роналдо опасно љут!

Најављени одласци Икера Касиљаса и Серхија Рамоса из Реал Мадрида, разљутили Кристијана Роналда. А и то што из медија сазнаје неке ствари.

Фудбал 24.06.2015 | 12:00
Реал пуца по шавовима! Роналдо опасно љут!

Потреси у Реал Мадриду!

Шпањски лист "Ас" пише да је је прва звезда Реала, Кристијано Роналдо, љут на управу клуба због начина којим се опходе према легендама клуба - Икеру Касиљасу и Серхију Рамосу.

Према истом извору, Роналдо је велики пријатељ обојице и посебно га боли однос челника клуба према њима, који су на излазним вратима "Сантјаго Бернабеуа".

Касиљас је у клубу провео 16 година, Рамос 10, а сада је утисак да Реал само тражи начин да их се реши.

Друга гласина из клуба је та да се Португалцу не свиђа што је за промену своје улоге у екипи (нови тренер Рафаел Бенитез види га као чисту "деветку") сазнао из медија, док је Герет Бејл информацију добио директно од новог тренера Реала који га је посетио у Велсу.

У шпанским медијима појавила се информација да су за Рамоса заинтересовани Манчестер јунајтед, Пари Сен-Жермен, али и Барселона!

Рамос је, иначе, везан за Реал уговором до 2017. године, уз откупну клаузулу у висини од 200 милиона евра. Момак из Севиље одиграо је за "краљевски клуб" више од 400 утакмица у протеклих десет година.

Коментари / 0

Оставите коментар