Real puca po šavovima! Ronaldo opasno ljut!

Najavljeni odlasci Ikera Kasiljasa i Serhija Ramosa iz Real Madrida, razljutili Kristijana Ronalda. A i to što iz medija saznaje neke stvari.

Fudbal 24.06.2015 | 12:00
Real puca po šavovima! Ronaldo opasno ljut!

Potresi u Real Madridu!

Španjski list "As" piše da je je prva zvezda Reala, Kristijano Ronaldo, ljut na upravu kluba zbog načina kojim se ophode prema legendama kluba - Ikeru Kasiljasu i Serhiju Ramosu.

Prema istom izvoru, Ronaldo je veliki prijatelj obojice i posebno ga boli odnos čelnika kluba prema njima, koji su na izlaznim vratima "Santjago Bernabeua".

Kasiljas je u klubu proveo 16 godina, Ramos 10, a sada je utisak da Real samo traži način da ih se reši.

Druga glasina iz kluba je ta da se Portugalcu ne sviđa što je za promenu svoje uloge u ekipi (novi trener Rafael Benitez vidi ga kao čistu "devetku") saznao iz medija, dok je Geret Bejl informaciju dobio direktno od novog trenera Reala koji ga je posetio u Velsu.

U španskim medijima pojavila se informacija da su za Ramosa zainteresovani Mančester junajted, Pari Sen-Žermen, ali i Barselona!

Ramos je, inače, vezan za Real ugovorom do 2017. godine, uz otkupnu klauzulu u visini od 200 miliona evra. Momak iz Sevilje odigrao je za "kraljevski klub" više od 400 utakmica u proteklih deset godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar