Владо обновио везу с манекенком из спота

Како „Блиц“ сазнаје, прослављени кантаутор однедавно је поново у вези са 14 година млађом манекенком из Нове Пазове Милицом Самарџијом.

Забава 09.06.2015 | 23:02
Владо обновио везу с манекенком из спота

Пар се упознао на кастингу за његов спот „Искрено“ крајем 2013. године, а везу су отпочели током прошлог лета. Ипак, убрзо је уследио раскид јер је Владо сумњао да је Милица информацију о њиховој вези дала медијима и тако помогла да настану њихове папарацо фотографије. Иако се лепа манекенка клела да није крива што је јавност сазнала за романсу, певач је остао неумољив.

Али ако је судити према фотографијама које су настале на његовом последњем наступу у Београду, где се у друштву Владовог сестрића, пријатеља, али и организатора наступа Игора Стојковића у сепареу проводила и Милица, као и њена сестра, такође менекенка Кристина Самарџија, пар је обновио романсу.

- Док је Владо певао, Милица је с друштвом била у сепареу, видно расположена и срећна, а када им се Георгиев придружио, грлили су се и шапутали једно другом нешто на уво. Били су врло слатки и свима је било јасно да су обновили контакт и везу - каже извор који је упућен у целу причу, а те ноћи се затекао на лицу места.

Милица има 25 година и студенткиња је Правног факултета у Београду.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Биба

09.06.2015 22:16

Слатки су, али не иде ми било каква манекенка уз њега, не знам сто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени 23

24.10.2015 23:40

Не знам да ли је манекенка, али није из Нове Пазове вец из Узица

ОДГОВОРИТЕ