Мистериозна кућа плутала на води?!

Дана 8. априла, примијећена је кућа која плута заливом Сан Франциско, и то најмање три дана.

Забава 25.04.2024 | 15:26
Мистериозна кућа плутала на води?!

Многи посматрачи су гледали помрачење Сунца уз обалу Сан Франциско Експлораториума и примијетили су нешто необично - велику дрвену кућу усред воде. Кућа се кретала око острва Алкатраз.

Након што је нестала из видокруга, кућа је недавно пронађена на другом мјесту. Сада је усидрена у заливу Ричардсон, сјеверно од Сан Франциска и уз обалу Саусалита, пише "ЛАДбибле".

Али како је кућа уопште могла плутати тако дуго? Службеници Обалске страже САД-а сугерисали су да је била причвршћена на велики сплав. Кућа је кренула на путовање негдје јужно од залива Сан Франциско.

"Врло брзо је нестала након што смо ју уочили први пут. Сада смо ју поново пронашли и знамо како је могуће да плута на води", рекли су службеници Обалске страже.

Упркос многим мистеријама око ове куће-брода, неке информације су већ откривене. Брод је био посљедњи у групи кућа које су биле деложиране из Доктауна у марини Редвуд Сити. Овај потез слиједио је након правне битке која је раселила више од 100 људи који су некада живјели тамо.

Иако је ова кућа-брод пронађена, многе тајне још увијек остају неразјашњене, преноси "Клик".

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/7СПл5ц1Ен8к" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

(<а хреф="хттпс://www.независне.цом/магазин/занимљивости/Мистериозна-куца-плутала-на-води-Открили-смо-о-цему-се-ради-ВИДЕО/830757">независне.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар