Сузана и Драгана поново заједно али у кревету!

Сузана Манчић и Драгана Катић биле су јако успешан тандем водећи емисију Гранд шоу. Црнка и плавуша измаљивале су уздахе код мушке публике, а после толико година паузе оне су опет стале испред ТВ камера, али у кревету у пиџамама.

Забава 24.04.2024 | 18:49
Сузана и Драгана поново заједно али у кревету!

"Ма опет смо заједно. Радимо на нечему новом, али нећемо још откривати о чему је реч. Толико смо се смејале и уживале снимајући опет заједно. Нас две толико добро функционишемо и допуњујемо се и после доста година паузе. Опет ће вас црнка и плавуша оставити без даха”, кроз осмех је рекла Сузана.

Suzana MančićФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

Подсећамо, Сузана и Драгана Катић биле су заштитна лица „Гранд схоwа“, од којих је Поповић очекивао да одржавају стандард лепоте који су поставиле.

– Он је нас мерио на почетку и на крају сезоне да ли смо се угојиле, то је била тортура невиђена– каже Манчићка која је са колегиницом користила један трик како не би остала гладна.

– Пре емисије, да не би падале у несвест одемо у ресторан и наручимо купус салату и десет ћевапа, али на два тањира да нам поделе и онда ајде у емисију. Ја не могу на празан стомак баш ништа– испричала је недавно у емисији „Звезде Гранда Специјал“.

(курир.рс/гранд)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ДДаре

30.04.2024 07:44

Стајем на страну Драгане Катиц

ОДГОВОРИТЕ