Vlado obnovio vezu s manekenkom iz spota

Kako „Blic“ saznaje, proslavljeni kantautor odnedavno je ponovo u vezi sa 14 godina mlađom manekenkom iz Nove Pazove Milicom Samardžijom.

Zabava 09.06.2015 | 23:02
Vlado obnovio vezu s manekenkom iz spota

Par se upoznao na kastingu za njegov spot „Iskreno“ krajem 2013. godine, a vezu su otpočeli tokom prošlog leta. Ipak, ubrzo je usledio raskid jer je Vlado sumnjao da je Milica informaciju o njihovoj vezi dala medijima i tako pomogla da nastanu njihove paparaco fotografije. Iako se lepa manekenka klela da nije kriva što je javnost saznala za romansu, pevač je ostao neumoljiv.

Ali ako je suditi prema fotografijama koje su nastale na njegovom poslednjem nastupu u Beogradu, gde se u društvu Vladovog sestrića, prijatelja, ali i organizatora nastupa Igora Stojkovića u separeu provodila i Milica, kao i njena sestra, takođe menekenka Kristina Samardžija, par je obnovio romansu.

- Dok je Vlado pevao, Milica je s društvom bila u separeu, vidno raspoložena i srećna, a kada im se Georgiev pridružio, grlili su se i šaputali jedno drugom nešto na uvo. Bili su vrlo slatki i svima je bilo jasno da su obnovili kontakt i vezu - kaže izvor koji je upućen u celu priču, a te noći se zatekao na licu mesta.

Milica ima 25 godina i studentkinja je Pravnog fakulteta u Beogradu.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Biba

09.06.2015 22:16

Slatki su, ali ne ide mi bilo kakva manekenka uz njega, ne znam sto.

ODGOVORITE
Name

Deni 23

24.10.2015 23:40

Ne znam da li je manekenka, ali nije iz Nove Pazove vec iz Uzica

ODGOVORITE