Никола се огласио са ходочашћа а потом запевао: Скупили смо 2 милиона динара!

Певач Никола Роквић трећи дан ходочашћа према грчком манастиру исцелитеља и чудотворца Светог Нектарија Егинског с циљем да прикупи новац за педријатријску онгологију.

Забава 24.04.2024 | 16:59
Никола се огласио са ходочашћа а потом запевао: Скупили смо 2 милиона динара!

Певач се огласио трећег дана пута и открио да је за само два дана сакупљено два милиона динара.

Роквић се нешто касније поново огласио и открио детаље путовања када је са уличним свирачем запевао уживо.

Никола је објавио снимак а коментари су се само низали.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Никола Роквиц (@николароквиц)

"Срећно и благословено", "Колико поштовање и дивљење имам према овом човеку", "Краљ", "Предиван човек", "Браво маестро" и многи други.

Подсетимо, Никола Роквић и његова супруга Бојана основали су фондацију која има за циљ да помогне онима којима је помоћ најпотребнија, а певач је пешака кренуо пут Атине, до манастира Светог Нектарија Егинског, и на том путу ће прикупљати средства за дечју онкологију.

Nikola RokvićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

"Наша жеља је да заједничким снагама прикупимо неопходна средства за куповину апарата који ће помоћи у дијагностиковању канцера мозга код деце, као и реновирању дела дечије онкологије. За то нам је потребно 200.000 евра, а ја ћу са овог светог места кренути пешке путем Атине, тачније до острва Егине и манастира Светог Нектарија Егинског и тим путем од 1060 км прикупљаћу неопходна средства. Зато позивам све компаније, појединце, али и моје пријатеље да нам пруже подршку и да остваримо ову велику мисију", истакао је певач у свом обраћању.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар