Мирослав Илић одушевио болесног дјечака

Данијела Кандић из Нове Пазове направила је погрешан избор у животу. Десет година брака провела је са човеком који ју је вербално и физички злостављао.

Забава 31.03.2015 | 07:17
 Мирослав Илић одушевио болесног дјечака

Данијела има троје деце из првог брака. Једном од близанаца, Јовану, дијагностикована је Дишенова болест, болест прогресивне мишићне дистрофије. Његово стање се погоршава и он остаје у колицима, непосредно пошто их је отац све избацио из куће.


Неколико година касније, Данијела упознаје Далибора, који безрезервно прихвата Данијелине синове као своје, а убрзо затим и њих двоје добијају сина Стефана. С обзиром на то да је Јовану који је већ велики, потребна даноноћна нега, Далибор напушта посао, како би могао да помаже непокретном дечаку.


Породица живи у у сремачком месту Путинци, у трошној кући пуној влаге, без грејања, и потпуно неприлагодјеној Јовановим потребама.

Јован највише воли да слуша Мирослава Илића. Екипа "Радне акције" учинила је све да унесе светло и песму у дом малишана. Када је прослављени певач чуо о чему се ради, одмах је пристао да изненади Јована.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

xxx

31.03.2015 12:20

леп гест

ОДГОВОРИТЕ
Name

Он је мој пјевац

31.03.2015 19:58

Ја и мој брат га обозавамо. Хвала му да је и велики цовјек у приватном зивоту.

ОДГОВОРИТЕ