Miroslav Ilić oduševio bolesnog dječaka

Danijela Kandić iz Nove Pazove napravila je pogrešan izbor u životu. Deset godina braka provela je sa čovekom koji ju je verbalno i fizički zlostavljao.

Zabava 31.03.2015 | 07:17
 Miroslav Ilić oduševio bolesnog dječaka

Danijela ima troje dece iz prvog braka. Jednom od blizanaca, Jovanu, dijagnostikovana je Dišenova bolest, bolest progresivne mišićne distrofije. Njegovo stanje se pogoršava i on ostaje u kolicima, neposredno pošto ih je otac sve izbacio iz kuće.


Nekoliko godina kasnije, Danijela upoznaje Dalibora, koji bezrezervno prihvata Danijeline sinove kao svoje, a ubrzo zatim i njih dvoje dobijaju sina Stefana. S obzirom na to da je Jovanu koji je već veliki, potrebna danonoćna nega, Dalibor napušta posao, kako bi mogao da pomaže nepokretnom dečaku.


Porodica živi u u sremačkom mestu Putinci, u trošnoj kući punoj vlage, bez grejanja, i potpuno neprilagodjenoj Jovanovim potrebama.

Jovan najviše voli da sluša Miroslava Ilića. Ekipa "Radne akcije" učinila je sve da unese svetlo i pesmu u dom mališana. Kada je proslavljeni pevač čuo o čemu se radi, odmah je pristao da iznenadi Jovana.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

xxx

31.03.2015 12:20

lep gest

ODGOVORITE
Name

On je moj pjevac

31.03.2015 19:58

Ja i moj brat ga obozavamo. Hvala mu da je i veliki covjek u privatnom zivotu.

ODGOVORITE