Власник ПИНК-а још једном се опростио од Иве ријечима "Жељков бебан"

На сеоском гробљу у Сиригу јуче је одржан помен Ивани Бодрожић, Новосађанки која је пре месец и по дана пронађена мртва у хотелу Хајат у Београду. Ивани је помен одала мајка Нада, посланица у Скупштини Војводине и блиски пријатељи.

Србија 19.01.2015 | 20:41
Власник ПИНК-а још једном се опростио од Иве ријечима "Жељков бебан"

Мештани Сирига кажу да су на гробљу видели и ауди београдских таблица којим је на дан сахране девојке дошао и Жељко Митровић, власник Пинка са којим је Бодрожићка имала близак однос. Митровић је тада примао саучешће од људи који су дошли на сахрану, а јуче је поводом 40 дана од смрти дао и читуљу заједно са Иванином мајком.

Уз стихове песме „Можда спава“ Владислава Петковић Диса, Митровић се опростио од Иване уз наду да „још верује да само спава“, истичући како од 11. децембра, на дана када је Ивино тело пронађено у Хајату, „више ништа није исто“. На читуљи објављеној преко целе стране новосадског Дневника такође пише да ће Ивана заувек остати „мајчине очи“ и „Жељков бебан“.

Тело Иве Бодрожић пронашла је спремачица у хотелу Хајат 11. децембра, у соби која је изнајмљена на рачун компаније Пинк. Девојка је пронађена са браумилом и шприцем у руци, а њена смрт је исте вечери третирана као „овердоуз“.

Тек након притиска јавности, урађена је озбиљнија токсиколошка анализа којом је установљено да је Ива у крви имала велике количине анестетика пропофол, али и наводне трагове кокаина.

Како Блиц незванично сазнаје, њена мајка ни до данас није добила никакву званично потврду ових анализа, нити конкретне резултате полицијске истраге о томе ко је девојци омогућио да набави опијате и болнички анестетик.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

гранд

20.01.2015 07:03

Треба провјерити које покојници плаћао дрогу,кажу газда Пинка узимао себи и њој,а можда и онај задужен за прљаве послове од Вучка и Жељка,информер''српска брука.

ОДГОВОРИТЕ