Vlasnik PINK-a još jednom se oprostio od Ive riječima "Željkov beban"

Na seoskom groblju u Sirigu juče je održan pomen Ivani Bodrožić, Novosađanki koja je pre mesec i po dana pronađena mrtva u hotelu Hajat u Beogradu. Ivani je pomen odala majka Nada, poslanica u Skupštini Vojvodine i bliski prijatelji.

Srbija 19.01.2015 | 20:41
Vlasnik PINK-a još jednom se oprostio od Ive riječima "Željkov beban"

Meštani Siriga kažu da su na groblju videli i audi beogradskih tablica kojim je na dan sahrane devojke došao i Željko Mitrović, vlasnik Pinka sa kojim je Bodrožićka imala blizak odnos. Mitrović je tada primao saučešće od ljudi koji su došli na sahranu, a juče je povodom 40 dana od smrti dao i čitulju zajedno sa Ivaninom majkom.

Uz stihove pesme „Možda spava“ Vladislava Petković Disa, Mitrović se oprostio od Ivane uz nadu da „još veruje da samo spava“, ističući kako od 11. decembra, na dana kada je Ivino telo pronađeno u Hajatu, „više ništa nije isto“. Na čitulji objavljenoj preko cele strane novosadskog Dnevnika takođe piše da će Ivana zauvek ostati „majčine oči“ i „Željkov beban“.

Telo Ive Bodrožić pronašla je spremačica u hotelu Hajat 11. decembra, u sobi koja je iznajmljena na račun kompanije Pink. Devojka je pronađena sa braumilom i špricem u ruci, a njena smrt je iste večeri tretirana kao „overdouz“.

Tek nakon pritiska javnosti, urađena je ozbiljnija toksikološka analiza kojom je ustanovljeno da je Iva u krvi imala velike količine anestetika propofol, ali i navodne tragove kokaina.

Kako Blic nezvanično saznaje, njena majka ni do danas nije dobila nikakvu zvanično potvrdu ovih analiza, niti konkretne rezultate policijske istrage o tome ko je devojci omogućio da nabavi opijate i bolnički anestetik.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

grand

20.01.2015 07:03

Treba provjeriti koje pokojnici plaćao drogu,kažu gazda Pinka uzimao sebi i njoj,a možda i onaj zadužen za prljave poslove od Vučka i Željka,informer''srpska bruka.

ODGOVORITE