Свекрва крива за раскид године!

Чини се да је петогодишња романса између фудбалера Кристијана Роналда и прелепе руске манекенке Ирине Шајк коначно дошла до краја, а како преносе страни медији камен спотицања у њиховој вези је била Роналдова мама- Долорес.

Забава 17.01.2015 | 09:39
Свекрва крива за раскид године!

Иако ни Роналдо ни Ирина нису званично потврдили да је њихова веза завршена ипак постоје јасне индиције да ствари између њих двоје нису више савршене као што су некада биле.

Наиме, најпре је лепа манекенка изостала на церемонији доделе Златне лопте коју сваке године организује ФИФА, а коју је по трећи пут добио управо Кристијано Роналдо. Уместо ње, прослављеног фудбалера на церемонији су пратили његова мама Долорес и син Кристијано Џуниор.

Потом је Ирина одбила да се појави на рођенданској прослави изнанађења коју је Роналдо у родном граду, организовао за 60. рођендан своје мајке Долорес, преноси Даилy маил.

Роналдо са сином на додели "Златне лопте"
Такође, страни медији су већ писали како се лепа манекенка и мама прослављеног фудбалера никако не слажу, поготово јер Долорес не сматра да је Ирина довољно добра за њеног сина.

-Она жели да њен син буде са неким ко ће се посветити малом Кристијану Џуниору, и ко ће улогу мајке озбиљно схватити, а то Ирини није припритет- рекао је извор Даилy маил-а.

А као последњи круски доказ, да је овој вези дошао крај био је Иринин драматични прошлонедељни гест - када је свог дечка престала да прати на Твитеру.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар