Svekrva kriva za raskid godine!

Čini se da je petogodišnja romansa između fudbalera Kristijana Ronalda i prelepe ruske manekenke Irine Šajk konačno došla do kraja, a kako prenose strani mediji kamen spoticanja u njihovoj vezi je bila Ronaldova mama- Dolores.

Zabava 17.01.2015 | 09:39
Svekrva kriva za raskid godine!

Iako ni Ronaldo ni Irina nisu zvanično potvrdili da je njihova veza završena ipak postoje jasne indicije da stvari između njih dvoje nisu više savršene kao što su nekada bile.

Naime, najpre je lepa manekenka izostala na ceremoniji dodele Zlatne lopte koju svake godine organizuje FIFA, a koju je po treći put dobio upravo Kristijano Ronaldo. Umesto nje, proslavljenog fudbalera na ceremoniji su pratili njegova mama Dolores i sin Kristijano Džunior.

Potom je Irina odbila da se pojavi na rođendanskoj proslavi iznanađenja koju je Ronaldo u rodnom gradu, organizovao za 60. rođendan svoje majke Dolores, prenosi Daily mail.

Ronaldo sa sinom na dodeli "Zlatne lopte"
Takođe, strani mediji su već pisali kako se lepa manekenka i mama proslavljenog fudbalera nikako ne slažu, pogotovo jer Dolores ne smatra da je Irina dovoljno dobra za njenog sina.

-Ona želi da njen sin bude sa nekim ko će se posvetiti malom Kristijanu Džunioru, i ko će ulogu majke ozbiljno shvatiti, a to Irini nije pripritet- rekao je izvor Daily mail-a.

A kao poslednji kruski dokaz, da je ovoj vezi došao kraj bio je Irinin dramatični prošlonedeljni gest - kada je svog dečka prestala da prati na Tviteru.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar