Морина провоцира Србе

Наставља да провоцира! Исмаил Морина, албански екстремиста који је режирао хаос у Београду, лансирајући дрон са заставом велике Албаније, огласио се први пут након информације да су му ловци на главе за петама, баш као и италијанска и српска полиција.

Регион 07.12.2014 | 11:28
Морина провоцира Србе

Такозвани Спајдермен, лоциран у Италији у близини Лећеа, а око кога се стеже обруч и који, по свему судећи, одбројава последње дане на слободи, свестан је тешке ситуације у којој се налази, али га то не спречава да се јуначи на друштвеним мрежама. Тако се Морина дрзнуо да још једном баци Србима „рукавицу“ у лице, оставивши коментар на свом Фејсбук профилу.

„Запамтите ово, одлучили су да плате велику цену! Дај боже за добро“ - што би могло да се преведе као „ухватите ме ако можете“.

Нема дилеме да је Морина пуцао од ироније док је писао поменути коментар, алудирајући на цифру од милион долара, колико је 54-годишњи српски бизнисмен из Чикага понудио за његову главу.

Човек који је креирао хаос у Београду огласио се на Фејсбуку после писања медија да су му ловци на главе за петама.

На основу фотографија које албански екстремиста качи по друштвеним мрежама, јасно је да се повукао у илегалу и да чека повољан тренутак како би се из Италије бродом пребацио на сигурно - у Албанију.

Опрезан је, дневно кретање је свео на минимум, и поверава се искључиво најближим пријатељима и сарадницима. С обзиром на то да је последњи пут лоциран у Лећеу, брзо је променио локацију, што је и било очекивано.

Потера и даље траје, а Морина осећа да му ловци на главе дишу за вратом. Остаје да се види ко ће га први пронаћи, полиција или плаћеници...

Извор: Ало.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мд

07.12.2014 10:31

Овај је био главни глумац у серији планета мајмуна несто ми лици на њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

па наравно

07.12.2014 10:59

Да навијам за плаћенике , зато што људи раде посао без грешке и без корумпираних адвоката и тужиоца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комарац

07.12.2014 12:54

Доста је и зла Њемацке и Америке било над српским народом зивио Путин и братска Русија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стари мој

07.12.2014 15:33

Боже господе, што створи ову приказу?Па ово је страшно ! Међутим, његова порука по мени је сасвим другачија и нимало безазлена !Опасни су ови гремлини,а видим да носи браду, можда и кратке панталоне !!! Опрез

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дено

07.12.2014 19:46

То је био веома лош план од стране тог бизнисмена! Па ће да страда од албанског Лобија у УСА, хммм не баш Палермо!!!!

ОДГОВОРИТЕ