Morina provocira Srbe

Nastavlja da provocira! Ismail Morina, albanski ekstremista koji je režirao haos u Beogradu, lansirajući dron sa zastavom velike Albanije, oglasio se prvi put nakon informacije da su mu lovci na glave za petama, baš kao i italijanska i srpska policija.

Region 07.12.2014 | 11:28
Morina provocira Srbe

Takozvani Spajdermen, lociran u Italiji u blizini Lećea, a oko koga se steže obruč i koji, po svemu sudeći, odbrojava poslednje dane na slobodi, svestan je teške situacije u kojoj se nalazi, ali ga to ne sprečava da se junači na društvenim mrežama. Tako se Morina drznuo da još jednom baci Srbima „rukavicu“ u lice, ostavivši komentar na svom Fejsbuk profilu.

„Zapamtite ovo, odlučili su da plate veliku cenu! Daj bože za dobro“ - što bi moglo da se prevede kao „uhvatite me ako možete“.

Nema dileme da je Morina pucao od ironije dok je pisao pomenuti komentar, aludirajući na cifru od milion dolara, koliko je 54-godišnji srpski biznismen iz Čikaga ponudio za njegovu glavu.

Čovek koji je kreirao haos u Beogradu oglasio se na Fejsbuku posle pisanja medija da su mu lovci na glave za petama.

Na osnovu fotografija koje albanski ekstremista kači po društvenim mrežama, jasno je da se povukao u ilegalu i da čeka povoljan trenutak kako bi se iz Italije brodom prebacio na sigurno - u Albaniju.

Oprezan je, dnevno kretanje je sveo na minimum, i poverava se isključivo najbližim prijateljima i saradnicima. S obzirom na to da je poslednji put lociran u Lećeu, brzo je promenio lokaciju, što je i bilo očekivano.

Potera i dalje traje, a Morina oseća da mu lovci na glave dišu za vratom. Ostaje da se vidi ko će ga prvi pronaći, policija ili plaćenici...

Izvor: Alo.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Md

07.12.2014 10:31

Ovaj je bio glavni glumac u seriji planeta majmuna nesto mi lici na njih.

ODGOVORITE
Name

pa naravno

07.12.2014 10:59

Da navijam za plaćenike , zato što ljudi rade posao bez greške i bez korumpiranih advokata i tužioca.

ODGOVORITE
Name

komarac

07.12.2014 12:54

Dosta je i zla Njemacke i Amerike bilo nad srpskim narodom zivio Putin i bratska Rusija.

ODGOVORITE
Name

Stari moj

07.12.2014 15:33

Bože gospode, što stvori ovu prikazu?Pa ovo je strašno ! Međutim, njegova poruka po meni je sasvim drugačija i nimalo bezazlena !Opasni su ovi gremlini,a vidim da nosi bradu, možda i kratke pantalone !!! Oprez

ODGOVORITE
Name

Deno

07.12.2014 19:46

To je bio veoma loš plan od strane tog biznismena! Pa će da strada od albanskog Lobija u USA, hmmm ne baš Palermo!!!!

ODGOVORITE