Митро-гол: Нисам знао шта ћу и гдје од среће!

Како је српски нападач доживео свој гол за спектакуларних 3:3 против Арсенала.

Фудбал 06.11.2014 | 15:45
Митро-гол: Нисам знао шта ћу и гдје од среће!

И другог дана од утакмице Арсенал - Андерлехт на друштвеним мрежама износе се похвале на рачун Александра Митровића (20), хероја белгијског шампиона.

Српски нападач ушао је у игру са клупе пола сата пре краја, при вођству "тобждија" 3:1, па изнудио пенал за 3:2, па погодио главом за 3:3. У 90. минуту!

Феноменални центарфор сабирао је утиске у изјави за "Спортски журнал".

"Невероватан је осећај постићи гол у Лиги шампиона и то проив Арсенала. Нисам могао да пожелим лепши тренутак да ми се то догоди. Ово је нешто чега ћу се сећати целог живота. Не знам да ли сте видели, али нисам знао шта да радим од среће кад сам видео да је лопта завршила иза леђа голмана Шћешног", рекао је "Митрогол".

Арсенал је испустио вођство од чак 3:0. Митровић је на терен истрчао у 62. минуту, када се није назирао сензационални повратак његовог тима у меч.

"Био је то онај тренутак меча кад смо схватили да немамо шта да изгубимо. Заиграли смо агресивније, кренули у офанзиву и то нам се исплатило на најбољи могући начин. Успели смо да изненадимо великог ривала. Вратили смо им мило за драго, јер смо ми у претходном мечу повели у 80. минуту, а Арсенал је успео да преокрене и победи".

"Да смо мало раније кренули с притиском, а не само последњих десет минута, можда смо могли да скроз преокренемо резултат до победе".

Иако је спектакуларан бод, Андерлехт је и даље у тешкој ситуацији у Лиги шампиона. У четири кола сакупио је само два поена и заостаје пет за Арсеналом.

"Можда су нас сви отписали, али до краја групне фазе даћемо све од себе да бисмо помрсили рачуне екипама из групе".

После утакмице славили су га Јан Вертонген, Венсан Компани... На стадиону је обрадовао и Роџера Федерера, који је уживо гледао утакмицу.

"Навијачи су заслужили да их поздравимо. Прате нас на свим утакмицама и ово што смо урадили је најмање што смо могли, јер њима дугујемо велику захвалност. Очекујем да ће бити уз нас и у наредним утакмицама у првенству и да ћемо успети да се вратимо на победнички колосек", додао је Митровић.

Коментари / 0

Оставите коментар