Mitro-gol: Nisam znao šta ću i gdje od sreće!

Kako je srpski napadač doživeo svoj gol za spektakularnih 3:3 protiv Arsenala.

Fudbal 06.11.2014 | 15:45
Mitro-gol: Nisam znao šta ću i gdje od sreće!

I drugog dana od utakmice Arsenal - Anderleht na društvenim mrežama iznose se pohvale na račun Aleksandra Mitrovića (20), heroja belgijskog šampiona.

Srpski napadač ušao je u igru sa klupe pola sata pre kraja, pri vođstvu "tobždija" 3:1, pa iznudio penal za 3:2, pa pogodio glavom za 3:3. U 90. minutu!

Fenomenalni centarfor sabirao je utiske u izjavi za "Sportski žurnal".

"Neverovatan je osećaj postići gol u Ligi šampiona i to proiv Arsenala. Nisam mogao da poželim lepši trenutak da mi se to dogodi. Ovo je nešto čega ću se sećati celog života. Ne znam da li ste videli, ali nisam znao šta da radim od sreće kad sam video da je lopta završila iza leđa golmana Šćešnog", rekao je "Mitrogol".

Arsenal je ispustio vođstvo od čak 3:0. Mitrović je na teren istrčao u 62. minutu, kada se nije nazirao senzacionalni povratak njegovog tima u meč.

"Bio je to onaj trenutak meča kad smo shvatili da nemamo šta da izgubimo. Zaigrali smo agresivnije, krenuli u ofanzivu i to nam se isplatilo na najbolji mogući način. Uspeli smo da iznenadimo velikog rivala. Vratili smo im milo za drago, jer smo mi u prethodnom meču poveli u 80. minutu, a Arsenal je uspeo da preokrene i pobedi".

"Da smo malo ranije krenuli s pritiskom, a ne samo poslednjih deset minuta, možda smo mogli da skroz preokrenemo rezultat do pobede".

Iako je spektakularan bod, Anderleht je i dalje u teškoj situaciji u Ligi šampiona. U četiri kola sakupio je samo dva poena i zaostaje pet za Arsenalom.

"Možda su nas svi otpisali, ali do kraja grupne faze daćemo sve od sebe da bismo pomrsili račune ekipama iz grupe".

Posle utakmice slavili su ga Jan Vertongen, Vensan Kompani... Na stadionu je obradovao i Rodžera Federera, koji je uživo gledao utakmicu.

"Navijači su zaslužili da ih pozdravimo. Prate nas na svim utakmicama i ovo što smo uradili je najmanje što smo mogli, jer njima dugujemo veliku zahvalnost. Očekujem da će biti uz nas i u narednim utakmicama u prvenstvu i da ćemo uspeti da se vratimo na pobednički kolosek", dodao je Mitrović.

Komentari / 0

Ostavite komentar