Ухапшено 12 особа на граничним прелазима у БиХ

Припадници Граничне полиције БиХ су на граничним прелазима открили и ухапсили 12 особа које су потраживали судови и полиција.

Босна и Херцеговина 06.05.2024 | 14:13
Ухапшено 12 особа на граничним прелазима у БиХ

На граничном прелазу Градишка јуче је ухапшен мушкарац чији су иницијали Е.Ш. /22/ јер је утврђено да га потражује Општински суд у Бугојну због кривичних дјела крађа. Ухапшени је предат службеницима Центра судске полиције у Посавском кантону, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Исти дан приликом изласка из БиХ на прелазу Градишка ухапшен је и мушкарац иницијала Е.Џ. /37/ за којим је МУП Кантона Сарајево расписао потрагу због кривичног дјела посједовање и омогућавање уживања дрога. Предат је службеницима МУП-а Кантона Сарајево.

Припадници Јединице Граничне полиције Градишка су у суботу, 4. маја, ухапсили држављанина БиХ чији су иницијали Д.Т. /39/ јер је Полицијска управа Добој расписала потрагу за њим због кривичног дјела недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

На изласку из БиХ ухапшен је мушкарац чији су иницијали Џ.И. /26/ кога потражује Општински суд у Травнику због кривичног дјела овјеравање неистинитог садржаја. Предат је службеницима Центра судске полиције у Посавском кантону.

На граничном прелазу Градина 1. маја ухапшена је жена чији су иницијали Л.Ш. /36/, након што је установљено да је потражује Основни суд у Бањалуци због кривичног дјела крађа. Држављанка Хрватске је контролисана на изласку из БиХ и предата је службеницима Окружног центра судске полиције Бањалука.

На граничном прелазу Рача 4. маја ухапшен је мушкарац чији су иницијали М.Т. /67/ јер га потражује Основни суд у Градишци ради издржавања казне затвора. Он је предат службеницима Окружног центра судске полиције Бањалука.

На граничном прелазу Попови 3. маја ухапшен је држављанин Србије иницијала И.Т. /67/ приликом уласка у БиХ, јер је утврђено да га потражује Основни суд у Котор Вароши ради издржавања казне затвора. Предат је службеницима Окружног центра судске полиције Бањалука.

На граничном прелазу Шепак 3. маја ухапшен је мушкарац иницијала Р.М. /51/ јер је установљено да га потражује Основни суд у Власеници ради издржавања казне затвора. Предат је службеницима Окружног центра судске полиције Источно Сарајево.

Припадници Јединице граничне полиције Горица су на граничном прелазу Осоје 3. маја ухапсили мушкарца иницијала И.Ч. /55/ кога потражује Општински суд у Мостару ради издржавања казне затвора. Предат је службеницима Центра судске полиције у Западнохерцеговачком кантону.

Припадници Јединице граничне полиције Орашје су 3. маја предали жену иницијала М.Н. /32/ службеницима Полицијске управе Орашје, након што је утврђено да је Полицијска управа Бањалука расписала потрагу за њом због кривичног дјела изборна превара.

На граничном прелазу Брод 2. маја ухапшен је мушкарац чији су иницијали З.С. /41/ јер је утврђено да га потражује Општински суд у Травнику због кривичног дјела тешка крађа. Предат је службеницима Центра судске полиције у Посавском кантону.

На граничном прелазу Изачић 1. маја ухапшен је мушкарац иницијала М.М. /48/ након што је установљено да га потражује Општински суд у Цазину због кривичног дјела крађа. Предат је службеницима Центра судске полиције у Унско-санском кантону.

(Срна) Фото: Илустрација/ фаиртриалс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Добар

06.05.2024 14:21

Постен народ хахаха ко да нас зиви 20м у Бих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буранија

06.05.2024 14:56

Ситна буранија и јајаре. Прави Лопови капиталци су у министарскин фотељама... 🤔

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахааааахааа

06.05.2024 16:43

А крупне рибе???? Сица се хвата па пзста ксо тибаааа!!! А кспиталци похаеасе дрзавуу!

Name

Полиција

06.05.2024 17:54

Дајте имена

ОДГОВОРИТЕ