Партизан на Звезду са свим снагама!

Дринчић тренира са екипом пуним интензитетом, Којић ради одвојено. Волков и Живковић опорављени. Брашанац и Остојић у фази опоравка и неће бити спремни за дерби.

Фудбал 17.10.2014 | 08:45
Партизан на Звезду са свим снагама!

Прошла репрезентативна пауза донела је пуно посла лекарском тиму Партизана и проблема стручном штабу. Тренер Марко Николић два дана пред "вечити дерби" има много више разлога за задовољство, јер је црно-бела "болница" све мања.

Бројни репрезентативци Партизана који су у претходне две недеље имали обавезе у својим националним селекцијама, вратили су се здрави и спремни да се одмах изложе јаком тренажном процесу.

Са друге стране, први доктор "парног ваљка" Илија Росић каже за МОНДО да је и ситуација са играчима који су паузу дочекали повређени сада боља.

Навијачи Партизана могу да одахну, јер се Никола Дринчић опоравио од неугодне повреде задобијене на првенственом мечу у Крагујевцу у септембру. Одлични везни фудбалер тренира са екипом и сигурно ће бити на располагању тренеру Николићу са суботу увече, када се игра утакмица (19 сати).

За меч са Звездом спремни су и Андрија Живковић и Владимир Волков.

Јунак са прошлог дербија, стрелац победоносног гола у 90. минуту, Немања Којић, под знаком питања је. Нападач црно-белих је на пријатељском мечу у Великом Градишту против ВГСК-а повредио ложу и тренутно тренира одвојено од екипе.

Фудбалери Партизана у четвртак ће одрадити вечерњи тренинг, тренираће и у петак, после чега ће Николић донети одлуку о томе да ли ће Којић бити у комбинацији за дуел са "вечитим ривалом".

Стручни штаб вицешампиона Србије не може да рачуна на двојицу играча, то су Дарко Брашанац и Милош Остојић. Њих двојица, додуше и са најозбиљнијим повредама, још увек су у фази опоравка и сигурно ће пропустити меч јесењег дела сезоне у Суперлиги.

Како ствари сада стоје и ако се изузме одсуство Брашанца, стартера за црно-беле на свим утакмицама до повреде, Николић ће против Звезде моћи да изведе најјачи састав, онај који је и поднео највећи терет од почетка сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар