Partizan na Zvezdu sa svim snagama!

Drinčić trenira sa ekipom punim intenzitetom, Kojić radi odvojeno. Volkov i Živković oporavljeni. Brašanac i Ostojić u fazi oporavka i neće biti spremni za derbi.

Fudbal 17.10.2014 | 08:45
Partizan na Zvezdu sa svim snagama!

Prošla reprezentativna pauza donela je puno posla lekarskom timu Partizana i problema stručnom štabu. Trener Marko Nikolić dva dana pred "večiti derbi" ima mnogo više razloga za zadovoljstvo, jer je crno-bela "bolnica" sve manja.

Brojni reprezentativci Partizana koji su u prethodne dve nedelje imali obaveze u svojim nacionalnim selekcijama, vratili su se zdravi i spremni da se odmah izlože jakom trenažnom procesu.

Sa druge strane, prvi doktor "parnog valjka" Ilija Rosić kaže za MONDO da je i situacija sa igračima koji su pauzu dočekali povređeni sada bolja.

Navijači Partizana mogu da odahnu, jer se Nikola Drinčić oporavio od neugodne povrede zadobijene na prvenstvenom meču u Kragujevcu u septembru. Odlični vezni fudbaler trenira sa ekipom i sigurno će biti na raspolaganju treneru Nikoliću sa subotu uveče, kada se igra utakmica (19 sati).

Za meč sa Zvezdom spremni su i Andrija Živković i Vladimir Volkov.

Junak sa prošlog derbija, strelac pobedonosnog gola u 90. minutu, Nemanja Kojić, pod znakom pitanja je. Napadač crno-belih je na prijateljskom meču u Velikom Gradištu protiv VGSK-a povredio ložu i trenutno trenira odvojeno od ekipe.

Fudbaleri Partizana u četvrtak će odraditi večernji trening, treniraće i u petak, posle čega će Nikolić doneti odluku o tome da li će Kojić biti u kombinaciji za duel sa "večitim rivalom".

Stručni štab vicešampiona Srbije ne može da računa na dvojicu igrača, to su Darko Brašanac i Miloš Ostojić. Njih dvojica, doduše i sa najozbiljnijim povredama, još uvek su u fazi oporavka i sigurno će propustiti meč jesenjeg dela sezone u Superligi.

Kako stvari sada stoje i ako se izuzme odsustvo Brašanca, startera za crno-bele na svim utakmicama do povrede, Nikolić će protiv Zvezde moći da izvede najjači sastav, onaj koji je i podneo najveći teret od početka sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar