Папе: Са Белгијом за 1. мјесто!

Ни у најтамнијим сновима нико од навијача нашег националног тима није сањао да ћемо након два кола и дуела са Кипром и Велсом на свом конту имати само бод. Али шта је ту је, из ове коже се не може. Залагање и борба који су били на нивоу уливају вјеру пред сусрет 3. кола са супер јаком Белгијом на Билином пољу.

Фудбал 12.10.2014 | 17:35
Папе: Са Белгијом за 1. мјесто!

"Играчи су са великом жељом ушли у утакмицу, да освоје три бода. Велс смо пустили да играју, оставили смо им доста простора. Кад је Бејл са друге стране то је веома рискантно. Мислим да не треба бити незадовољан. Када би сваком нашем конкуренту узели по бод на њиховом терену не би било проблема", казао је селектор најбољег бх. фудбалског тима.

Слиједи сусрет са Белгијом, најјачом репрезентацијом у нашој групи. Селекцијом која је са шест лопти у мрежи Андору послала кући, исту ону Андору која је намучила Велс у првом колу квалификација.

"Најважније је одморити се, а немамо пуно времена, утакмица је за два дана. Покушаћемо да побиједимо у тој утакмици, да ли ћемо успјети то је друга ствар. Они су наш највећи конкурент за то прво мјесто, вјероватно и најјача екипа у овом тренутку. Имају добар тим и изузетно јаку клупу. Али послије овакве игре горе ја сам оптимиста и мислим да можемо нешто направити", рекао је Сушић, који очито још увијек није одустао од борбе за прво мјесто.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Брчко

12.10.2014 16:14

Е мој папе ниси ти никакав тренер..! Екипа БиХ је стварно јака и уиграна...! Ал ти правис састав екипе и мијењас формације да би Тино Свен Сушиц имо мјеста у екипи... Формације се пашу па твом братићу..! Ајд папе губи се да репрезентација продише мало...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

14.10.2014 15:29

И ти си пуко, биће прије са Андором за 6-о мјесто.

ОДГОВОРИТЕ