Pape: Sa Belgijom za 1. mjesto!

Ni u najtamnijim snovima niko od navijača našeg nacionalnog tima nije sanjao da ćemo nakon dva kola i duela sa Kiprom i Velsom na svom kontu imati samo bod. Ali šta je tu je, iz ove kože se ne može. Zalaganje i borba koji su bili na nivou ulivaju vjeru pred susret 3. kola sa super jakom Belgijom na Bilinom polju.

Fudbal 12.10.2014 | 17:35
Pape: Sa Belgijom za 1. mjesto!

"Igrači su sa velikom željom ušli u utakmicu, da osvoje tri boda. Vels smo pustili da igraju, ostavili smo im dosta prostora. Kad je Bejl sa druge strane to je veoma riskantno. Mislim da ne treba biti nezadovoljan. Kada bi svakom našem konkurentu uzeli po bod na njihovom terenu ne bi bilo problema", kazao je selektor najboljeg bh. fudbalskog tima.

Slijedi susret sa Belgijom, najjačom reprezentacijom u našoj grupi. Selekcijom koja je sa šest lopti u mreži Andoru poslala kući, istu onu Andoru koja je namučila Vels u prvom kolu kvalifikacija.

"Najvažnije je odmoriti se, a nemamo puno vremena, utakmica je za dva dana. Pokušaćemo da pobijedimo u toj utakmici, da li ćemo uspjeti to je druga stvar. Oni su naš najveći konkurent za to prvo mjesto, vjerovatno i najjača ekipa u ovom trenutku. Imaju dobar tim i izuzetno jaku klupu. Ali poslije ovakve igre gore ja sam optimista i mislim da možemo nešto napraviti", rekao je Sušić, koji očito još uvijek nije odustao od borbe za prvo mjesto.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Brčko

12.10.2014 16:14

E moj pape nisi ti nikakav trener..! Ekipa BiH je stvarno jaka i uigrana...! Al ti pravis sastav ekipe i mijenjas formacije da bi Tino Sven Sušic imo mjesta u ekipi... Formacije se pašu pa tvom bratiću..! Ajd pape gubi se da reprezentacija prodiše malo...!

ODGOVORITE
Name

xy

14.10.2014 15:29

I ti si puko, biće prije sa Andorom za 6-o mjesto.

ODGOVORITE