Роналдо бојкотује Суареса!

Бар тако тврди Мундо депортиво који има информацију да ће нови нападач Барсе наредне среде примити свој примерак награде, а ас Реала стиже по исту у - новембру.

Фудбал 09.10.2014 | 23:15
Роналдо бојкотује Суареса!

Излив ега званично најбољег фудбалера света или таласање јавности пред Ел Калсико? Ионако увек узавреле страсти у Шпанији пред судар Реала и Барселоне додатно је узбуркала информација Мундо депортива да Кристијано Роналдо неће доћи у главни град Каталоније како би примио Златну копачку намењену најбољем стрелцу Европе у прошлој сезони.

Разлог је, како наводи лист близак свлачионици Барсе, што ће се на истој церемонији појавити нова „деветка“ Блаугране Луис Суарес, који је, попут аса краљевског клуба у првенству 2013/14 постигао 31 гол, па њих двојица заправо деле награду. Штавише, Мундо депортиво има сазнања да ће се на свечаности у организацији Европских спортских медија, заказаној за среду 15. октобар у 17.30, појавити Суарес, а да ће Роналдо по свој примерак награде доћи у новембру, на потпуно одвојеној свечаности.

И све то у сусрет великом дербију Реала и Барселоне, заказаном за 25. октобар на стадиону Сантјаго Бернабеу, на коме ће Уругвајац први пут заиграти у дресу клуба са Ноу Кампа, пошто му да дан раније истиче шестомесечна суспензија ФИФА због тога што је на Мундијалу ујео Ђорђа Кјелинија, што је и даље предмет подсмеха у свету фудбала.

Суаресу је ово први пут да је освојио Златну копачку, док је Кристијано Роналдо већ двапут у каријери добијао ово признање.

Коментари / 0

Оставите коментар