Ronaldo bojkotuje Suaresa!

Bar tako tvrdi Mundo deportivo koji ima informaciju da će novi napadač Barse naredne srede primiti svoj primerak nagrade, a as Reala stiže po istu u - novembru.

Fudbal 09.10.2014 | 23:15
Ronaldo bojkotuje Suaresa!

Izliv ega zvanično najboljeg fudbalera sveta ili talasanje javnosti pred El Kalsiko? Ionako uvek uzavrele strasti u Španiji pred sudar Reala i Barselone dodatno je uzburkala informacija Mundo deportiva da Kristijano Ronaldo neće doći u glavni grad Katalonije kako bi primio Zlatnu kopačku namenjenu najboljem strelcu Evrope u prošloj sezoni.

Razlog je, kako navodi list blizak svlačionici Barse, što će se na istoj ceremoniji pojaviti nova „devetka“ Blaugrane Luis Suares, koji je, poput asa kraljevskog kluba u prvenstvu 2013/14 postigao 31 gol, pa njih dvojica zapravo dele nagradu. Štaviše, Mundo deportivo ima saznanja da će se na svečanosti u organizaciji Evropskih sportskih medija, zakazanoj za sredu 15. oktobar u 17.30, pojaviti Suares, a da će Ronaldo po svoj primerak nagrade doći u novembru, na potpuno odvojenoj svečanosti.

I sve to u susret velikom derbiju Reala i Barselone, zakazanom za 25. oktobar na stadionu Santjago Bernabeu, na kome će Urugvajac prvi put zaigrati u dresu kluba sa Nou Kampa, pošto mu da dan ranije ističe šestomesečna suspenzija FIFA zbog toga što je na Mundijalu ujeo Đorđa Kjelinija, što je i dalje predmet podsmeha u svetu fudbala.

Suaresu je ovo prvi put da je osvojio Zlatnu kopačku, dok je Kristijano Ronaldo već dvaput u karijeri dobijao ovo priznanje.

Komentari / 0

Ostavite komentar