Белгијанци згрожени стомаком Митровића!

Бивши белгијски репрезентативац Марк Дегрис згрожен вишком килограма српског репрезентативца, а у Андерлехту кажу да ће девојка Мила довести Митровића у ред.

Фудбал 07.10.2014 | 21:15
Белгијанци згрожени стомаком Митровића!

Када је Белгијанцима досадно, онда оплету по Александру Митровићу. Комотно се може рећи да је српски нападач непресушан извор тема за белгијску спортску јавност. Ни чињеница да је најбољи стрелац Андерлехта од почетка сезоне, није му довољна да стекне наклоност белгијских медија и дежурних критичара.

Сада се огласио Марк Дегрис, некадашњи реорезентативац Белгије и легенда Брижа и Андерлехта. Бивши нападач тренутно ради као консултант на једној белгијској ТВ станици, а засметао му је Митровићев вишак килограма.

Он је прокоментарисао да је Митровић испраћен звиждуцима на недавном мечу Лиге шампиона против Борусије Дортмунд зато што се слабо кретао на терену, а узрок томе је, каже Дегрис, Митровићева килажа.
„Превише је дебео. Треба му забранити да скида дрес на крају меча и показује стомак. Са таквим физичком спремо, није ни чудо што није опасан пред противничким голом“, рекао је Дегрис.

Митровићева килажа је била тема белгијских медија и на почетку сезоне када је Србин признао да је дошао са одмора са вишком килограма јер се мало опустио на одмору у Турској.

Недавно је Андерлехтов портпарол Давид Стеген рекао да клуб води рачуна о исхрани играча и да нутрициониста има план и програм за сваког фудбалера
„Много пажње поклањамо режиму исхране наших фудбалера. Није само Митровић у питању, већ и остали првотимци, чак и играчи из омладинског погона. Са Митровићем смо научили лекцију из прошле сезоне и сада знамо како да му што успешније пренесемо поруку за оно што се очекује од њега. Његова девојка Мила разговара са нашим нутрициониостом. Она је као „велика сестра“ Александру. Она му лакше објасни неке ствари. Захваљујући њој, Митровић сада не једе много кромпира као раније. Када Мила нешто каже, онда то даје резултат“, рекао је Стеген.

Коментари / 0

Оставите коментар