Belgijanci zgroženi stomakom Mitrovića!

Bivši belgijski reprezentativac Mark Degris zgrožen viškom kilograma srpskog reprezentativca, a u Anderlehtu kažu da će devojka Mila dovesti Mitrovića u red.

Fudbal 07.10.2014 | 21:15
Belgijanci zgroženi stomakom Mitrovića!

Kada je Belgijancima dosadno, onda opletu po Aleksandru Mitroviću. Komotno se može reći da je srpski napadač nepresušan izvor tema za belgijsku sportsku javnost. Ni činjenica da je najbolji strelac Anderlehta od početka sezone, nije mu dovoljna da stekne naklonost belgijskih medija i dežurnih kritičara.

Sada se oglasio Mark Degris, nekadašnji reorezentativac Belgije i legenda Briža i Anderlehta. Bivši napadač trenutno radi kao konsultant na jednoj belgijskoj TV stanici, a zasmetao mu je Mitrovićev višak kilograma.

On je prokomentarisao da je Mitrović ispraćen zvižducima na nedavnom meču Lige šampiona protiv Borusije Dortmund zato što se slabo kretao na terenu, a uzrok tome je, kaže Degris, Mitrovićeva kilaža.
„Previše je debeo. Treba mu zabraniti da skida dres na kraju meča i pokazuje stomak. Sa takvim fizičkom spremo, nije ni čudo što nije opasan pred protivničkim golom“, rekao je Degris.

Mitrovićeva kilaža je bila tema belgijskih medija i na početku sezone kada je Srbin priznao da je došao sa odmora sa viškom kilograma jer se malo opustio na odmoru u Turskoj.

Nedavno je Anderlehtov portparol David Stegen rekao da klub vodi računa o ishrani igrača i da nutricionista ima plan i program za svakog fudbalera
„Mnogo pažnje poklanjamo režimu ishrane naših fudbalera. Nije samo Mitrović u pitanju, već i ostali prvotimci, čak i igrači iz omladinskog pogona. Sa Mitrovićem smo naučili lekciju iz prošle sezone i sada znamo kako da mu što uspešnije prenesemo poruku za ono što se očekuje od njega. Njegova devojka Mila razgovara sa našim nutricioniostom. Ona je kao „velika sestra“ Aleksandru. Ona mu lakše objasni neke stvari. Zahvaljujući njoj, Mitrović sada ne jede mnogo krompira kao ranije. Kada Mila nešto kaže, onda to daje rezultat“, rekao je Stegen.

Komentari / 0

Ostavite komentar