Селин Дион обуставља каријеру

Канадска поп звезда Селин Дион изјавила је 13. августа да обуставља "све професионалне активности" и да је отказала турнеју у Азији и концерте у Лас Вегасу.

Забава 14.08.2014 | 10:40
Селин Дион обуставља каријеру

"Селин Дион је одлучила да на неодређено време обустави каријеру како би се 100 одсто посветила оболелом супругу и читавој породици", наводи се у саопштењу агената певачице.

Рене Анжевил (72), супруг певачице, оперисао је тумор на грлу у децембру прошле године. Анжевил је 1999. године открио да има рак грла и од тада је стално на терапији.

Селин Дион је рекла да се још није скроз опоравиле од јаке упале грла због чега је отказала концерте у Лас Вегасу почетком августа.

Њени агенти су рекли да су отказани сви концерти у Лас Вегасу као и турнеја у Азији, предвиђена ове јесени.

Селин Дион (46) је највећа музичка звезда у Канади а њени албуми на француском и енглеском језику продати широм света у више од 200 милиона примерака.

У њеној музици се чују утицаји разних жанрова од попа и рока до госпела и класичне музике. Истичу се њени технички вешти и јаки вокали. Највећу славу широм света постигла је песмом "Мy хеарт wилл го он", водећом нумером филма “Титаник” из 1998. године.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

********

16.08.2014 14:24

ИСТИНСКА И ПРАВА ЗВИЈЕЗДА

ОДГОВОРИТЕ