Selin Dion obustavlja karijeru

Kanadska pop zvezda Selin Dion izjavila je 13. avgusta da obustavlja "sve profesionalne aktivnosti" i da je otkazala turneju u Aziji i koncerte u Las Vegasu.

Zabava 14.08.2014 | 10:40
Selin Dion obustavlja karijeru

"Selin Dion je odlučila da na neodređeno vreme obustavi karijeru kako bi se 100 odsto posvetila obolelom suprugu i čitavoj porodici", navodi se u saopštenju agenata pevačice.

Rene Anževil (72), suprug pevačice, operisao je tumor na grlu u decembru prošle godine. Anževil je 1999. godine otkrio da ima rak grla i od tada je stalno na terapiji.

Selin Dion je rekla da se još nije skroz oporavile od jake upale grla zbog čega je otkazala koncerte u Las Vegasu početkom avgusta.

Njeni agenti su rekli da su otkazani svi koncerti u Las Vegasu kao i turneja u Aziji, predviđena ove jeseni.

Selin Dion (46) je najveća muzička zvezda u Kanadi a njeni albumi na francuskom i engleskom jeziku prodati širom sveta u više od 200 miliona primeraka.

U njenoj muzici se čuju uticaji raznih žanrova od popa i roka do gospela i klasične muzike. Ističu se njeni tehnički vešti i jaki vokali. Najveću slavu širom sveta postigla je pesmom "My heart will go on", vodećom numerom filma “Titanik” iz 1998. godine.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

********

16.08.2014 14:24

ISTINSKA I PRAVA ZVIJEZDA

ODGOVORITE