Арсеналово НЕ Касиљасу!

Као и у животу, тако и у фудбалу, не добијете директно: "Не" од девојке, већ је само видите с другим у граду.

Фудбал 27.07.2014 | 16:25
Арсеналово НЕ Касиљасу!

"Пустите ме у Арсенал", завапио је Икер Касиљас челницима Реал Мадрида када је схватио да тамо више није пожељан и да ће његово место узети, вероватно, Кејлор Навас, мада и Дијего Лопез остаје у клубу.

Годину дана пре истека уговора са јединим клубом за који је наступао у каријери и за који је, све до доласка Жозеа Муриња, стандардно бранио од 2001. године, Касиљас је затражио трансфер у клуб који га, сада је сасвим очигледно, није до краја желео у својим редовима.

Не одговарајући на Касиљасову "понуду", менаџер Арсенала Арсен Венгер, Војчеху Шћешнију, додао је колумбијског голмана Давида Оспину. Он је бранио за Ницу од 2008. године, а засијао је на Мундијалу у Бразилу.

Не само да је са 25 година знатно млађи од Касиљаса, већ је и прилично јефтинији, када се узме у обзир да Касиљас тренутно брани за Реал за 200.000 евра недељно!

"Давид је изврстан голман. Додаће снагу и квалитет нашем тиму и веома смо срећни што нам се прикључио. Има искуства и постигао је завидан ниво квалитетом својих одбрана", рекао је Венгер.
Оспина није блистао само на Мундијалу, већ и на путу ка Мундијалу. У квалификацијама је примио 13 голова, мање од било ког ривала на континенту.

А, Касиљас?

Мораће да потражи другу опцију или да сачека годину дана до истека уговора са Реалом.

Коментари / 0

Оставите коментар