Arsenalovo NE Kasiljasu!

Kao i u životu, tako i u fudbalu, ne dobijete direktno: "Ne" od devojke, već je samo vidite s drugim u gradu.

Fudbal 27.07.2014 | 16:25
Arsenalovo NE Kasiljasu!

"Pustite me u Arsenal", zavapio je Iker Kasiljas čelnicima Real Madrida kada je shvatio da tamo više nije poželjan i da će njegovo mesto uzeti, verovatno, Kejlor Navas, mada i Dijego Lopez ostaje u klubu.

Godinu dana pre isteka ugovora sa jedinim klubom za koji je nastupao u karijeri i za koji je, sve do dolaska Žozea Murinja, standardno branio od 2001. godine, Kasiljas je zatražio transfer u klub koji ga, sada je sasvim očigledno, nije do kraja želeo u svojim redovima.

Ne odgovarajući na Kasiljasovu "ponudu", menadžer Arsenala Arsen Venger, Vojčehu Šćešniju, dodao je kolumbijskog golmana Davida Ospinu. On je branio za Nicu od 2008. godine, a zasijao je na Mundijalu u Brazilu.

Ne samo da je sa 25 godina znatno mlađi od Kasiljasa, već je i prilično jeftiniji, kada se uzme u obzir da Kasiljas trenutno brani za Real za 200.000 evra nedeljno!

"David je izvrstan golman. Dodaće snagu i kvalitet našem timu i veoma smo srećni što nam se priključio. Ima iskustva i postigao je zavidan nivo kvalitetom svojih odbrana", rekao je Venger.
Ospina nije blistao samo na Mundijalu, već i na putu ka Mundijalu. U kvalifikacijama je primio 13 golova, manje od bilo kog rivala na kontinentu.

A, Kasiljas?

Moraće da potraži drugu opciju ili da sačeka godinu dana do isteka ugovora sa Realom.

Komentari / 0

Ostavite komentar