Стиже Словенац у Партизан

Није Никола Вујадиновић, али требало би да буде...

Фудбал 02.07.2014 | 17:27
Стиже Словенац у Партизан

Партизан је, према свему судећи, пронашао решење за позицију централног бека. То је 31-годишњи репрезентативац Словеније Бранко Илич.
Вујадиновић је био близу тога да постане прво појачање "парног ваљка" у летњем прелазном року, али је његова цена од 250.000 евра била напремостив проблем за клуб из Хумске.

У току дана, могло је да се чује, Штурм је понудио Вујадиновићу наставак сарадње и плату од 230.000 евра, што је он глатко одбио, тако да се и на основу тога може претпоставити какве су шансе да заигра у црно-белом дресу. Вујадиновић наводно има веома јаке понуде из Турске.

Из тог разлога, стручни штаб и челници Партизана морали су да потраже другу опцију и, сви су изгледи, нашли су је у искусном Љубљанчанину.

Илич је у јуну 2013. потписао двогодишњи уговор са Хапоелом из Тел Авива, за који је у прошлој сезони одиграо 25 утакмица и постигао један гол. Каријеру је почео у Олимпији, а наступао је још за Домжале, Бетис, Москву, Локомотиву из Москве и Анартозис.

Репрезентативац Словеније је од 2004. године, дебитовао је у пријатељском мечу против Србије. За "змајчеке" је одиграо 53 утакмице и био је члан селекције која је пре четири године учествовала на Светском првенству у Јужној Африци.

Коментари / 0

Оставите коментар