Stiže Slovenac u Partizan

Nije Nikola Vujadinović, ali trebalo bi da bude...

Fudbal 02.07.2014 | 17:27
Stiže Slovenac u Partizan

Partizan je, prema svemu sudeći, pronašao rešenje za poziciju centralnog beka. To je 31-godišnji reprezentativac Slovenije Branko Ilič.
Vujadinović je bio blizu toga da postane prvo pojačanje "parnog valjka" u letnjem prelaznom roku, ali je njegova cena od 250.000 evra bila napremostiv problem za klub iz Humske.

U toku dana, moglo je da se čuje, Šturm je ponudio Vujadinoviću nastavak saradnje i platu od 230.000 evra, što je on glatko odbio, tako da se i na osnovu toga može pretpostaviti kakve su šanse da zaigra u crno-belom dresu. Vujadinović navodno ima veoma jake ponude iz Turske.

Iz tog razloga, stručni štab i čelnici Partizana morali su da potraže drugu opciju i, svi su izgledi, našli su je u iskusnom Ljubljančaninu.

Ilič je u junu 2013. potpisao dvogodišnji ugovor sa Hapoelom iz Tel Aviva, za koji je u prošloj sezoni odigrao 25 utakmica i postigao jedan gol. Karijeru je počeo u Olimpiji, a nastupao je još za Domžale, Betis, Moskvu, Lokomotivu iz Moskve i Anartozis.

Reprezentativac Slovenije je od 2004. godine, debitovao je u prijateljskom meču protiv Srbije. Za "zmajčeke" je odigrao 53 utakmice i bio je član selekcije koja je pre četiri godine učestvovala na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Komentari / 0

Ostavite komentar