Ово су најскупљи хотели на свијету

Лични батлер, базен с погледом, храна од које застаје дах (буквално), искуство које само новац може приуштити. Управо то нуде ови хотели који су једни од најскупљих хотела на свету.

Путовања 16.06.2014 | 17:44
Ово су најскупљи хотели на свијету

1. Тхе Фаирмонт Хотел, Сан Франциско - Овај хотел налази се у Ноб Хиллу, а апартман који се простире по целом осмом спрату, садржи чак три спаваће собе, предивну трпезарију која може угостити чак 50 особа, кухињу и неизоставну библиотеку (ако вам затреба која књига у пола ноћи да не морате да тражите по граду). Ноћење је ситних 10.000 долара. Ситница, наспрам ових у наставку.

2. Хотел Цала ди Волпе, Цоста Смералда - Овај ризорт је послужио као место снимања филма о чувеном тајном агенту 007 "Шпијун који ме је волео", а у њему се налази председнички апартман с три луксузне спаваће собе, три купатила и два дневна боравка, приватним базеном с морском водом и услугом која се ретко где може добити. Ноћење је 13.879 долара.

3. Wестин Еxцелсиор, Рим - Wестин Еxцелсиор у Риму је најпрестижнији талијански хотел у ком ноћење кошта вртоглавих 14.312 долара (могли су заокружити на 13.999). Нуди класику на модеран начин, а апартмани садрже предивне балконе и терасе са којих се пружа спектакуларни поглед.

4. Плаза Хотел, Њујорк - Ако сте гледали филм Сам у кући, онда знате какве услуге овај хотел пружа. Осим што ће вам из новчаника избити 15.000 долара за једну ноћ, овај ће вас хотел толико размазити да никада нећете желети да напустите његове просторије.

5. Тхе Мартинез Хотел, Кан - Пентхаус апартман који се простире на чак 743 квадратна метра нуди две спаваће собе, турско купатило, ђакузи и личну кухињу. Ту је и приватна сауна као и панорамски поглед на острва Леринс и Кан. И да, ноћење кошта 18.000 долара.

6. Атлантис Ресорт Хотел, Бахами - Ако желите да посетите рај, ово одмаралиште је ваше одредиште. Тиркизно плаво море, бројни садржаји као што су сауне, базени, приватне дневне собе и слично. Сама предност је већ то што се налази на Бахамима, међутим кад се чекирате добијате и приватног батлера и сопствено особље у кухињи. Па за 24.000 долара на ноћ и има да добијете све то.

7. Пресидент Wилсон Хотел, Женева, Швајцарска - Одаберете ли Кингс Пентхоусе у овом хотелу, ноћење ћете платити само 31.000 долара. Наравно, у ту цену улази и просторија која може угостити од 30 до 35 особа, а највећа предност овог хотела су његова непробојна стакла тако да је хотел уједно и један од најсигурнијих на свету. Ко воли нек изволи.

8. Фоур Сеасонс Хотел, Менхетн, Њујорк - Смештен у центру Менхетна, овај хотел нуди најбољи поглед из свог апартмана који има свега девет спаваћих соба. Собе су простране и једине такве на целом свијету. Услуга укључује приватног батлера за време вашег боравка, као и остале ствари које се подразумевају (базен, сауне, вино, храна, жирафе, слонови). Ноћење је 32.000 долара.

9. Тхе Гранд Ресорт Лагонисси, Атина, Грчка - Ово је један од најскупљих одмаралишта на свету (ако не и најскупље) где једно ноћење кошта чак 48.000 долара. Луксуз и хедонистички ужици овде попримају сасвим неку другу димензију.

Коментари / 0

Оставите коментар