Најљепше жене свијета, а саме!

Њихови бракови који су личили на идеалне љубавне приче, нису дуго потрајали.

Забава 03.05.2014 | 16:27
Најљепше жене свијета, а саме!

Лепота и срећа у љубави нису директно повезане То потврђују Адрина Лима и Миранда Кер, које чврсто држе позицију најлепших жена света, али су обе доживеле емотивне поразе. Њихови бракови који су личили на идеалне љубавне приче, нису дуго потрајали.

Адријана Лима
Најомиљена српсак снајка ускоро ће постати бивша. Адријана Лима и српски кошаркаш Марко Јарић одлучили су да окончају свој брак. Иако су пре ове вести, њихову брачну идилу повремено нарушавале гласине о Јарићевом неверству, нова догађања изненадила су многе. На вести о разводу одмах су се надовезале гласине о разлозима прекида. Поједини медији су пренели да је Марко Адријану преварио два пута, а према писању других, брак се распао због Лиминих голишавих фотографија, које Марко није желео више да толерише. Шта год да је разлог, пар је и званично потврдио да се разводи. "После дугог и пажљивог разматрања, одлучили смо да се разведемо после пет година брака". Адријана и Марко у браку су добили две ћерке, Валентину (4) и Сијену која има 19 месеци.

Миранда Кер
Миранди Кер прошла година донела је крај брака са Орландом Блумом. Пар је почео да се забавља 2007, венчао се након три године забављања, а онда донео одлуку о разводу. "Упркос томе што је њихов брак окончан, они се и даље воле, подржавају и поштују једно друго као родитеље њихов сина и као чланове породице", изјавио је прошле године потпарол Орланда Блума. У медијима су се појавиле гласине да се Миранда виђа са Леонардом Дикапријем. Манекенка је то демантовала, али су проблеми тек почели. Највећу пажњу привукло је писање аустралијских медија који су, месец и по дана после развода, пренели да је супермодел у тајној вези са аустралијским милијардером Џејмсом Пекером (46). И све се завршило на томе, била је то кратка веза, а Миранда је и даље сама. Блум је донедавно био поштеђен оваквих гласина, али његово виђање са Селеном Гомез није могло да прође непримећено. Трачеви долазе и пролазе, а Миранди највећи осмех увек извуче трогодишњи син Флин, којег је добила у браку са Блумом.

Алесандра Амбросио
Алесандра Амбросио већ годинама је у вези са бизнисменом Џејмијем Мазуром. Њихова веза је све само не "досадна". Периоде љубави смењују периоди раскида. Венчање је и даље у најави. Озбиљне планове о свадби прошле године пореметио је раскид, па су Алесандра и Џејми неко време провели одвојено. Тренутни статус је да су заједно. Пар има шестогодишњу ћерку Ању и двогодишњег сина Ноа Феникса.

 

Коментари / 0

Оставите коментар