Najljepše žene svijeta, a same!

Njihovi brakovi koji su ličili na idealne ljubavne priče, nisu dugo potrajali.

Zabava 03.05.2014 | 16:27
Najljepše žene svijeta, a same!

Lepota i sreća u ljubavi nisu direktno povezane To potvrđuju Adrina Lima i Miranda Ker, koje čvrsto drže poziciju najlepših žena sveta, ali su obe doživele emotivne poraze. Njihovi brakovi koji su ličili na idealne ljubavne priče, nisu dugo potrajali.

Adrijana Lima
Najomiljena srpsak snajka uskoro će postati bivša. Adrijana Lima i srpski košarkaš Marko Jarić odlučili su da okončaju svoj brak. Iako su pre ove vesti, njihovu bračnu idilu povremeno narušavale glasine o Jarićevom neverstvu, nova događanja iznenadila su mnoge. Na vesti o razvodu odmah su se nadovezale glasine o razlozima prekida. Pojedini mediji su preneli da je Marko Adrijanu prevario dva puta, a prema pisanju drugih, brak se raspao zbog Liminih golišavih fotografija, koje Marko nije želeo više da toleriše. Šta god da je razlog, par je i zvanično potvrdio da se razvodi. "Posle dugog i pažljivog razmatranja, odlučili smo da se razvedemo posle pet godina braka". Adrijana i Marko u braku su dobili dve ćerke, Valentinu (4) i Sijenu koja ima 19 meseci.

Miranda Ker
Mirandi Ker prošla godina donela je kraj braka sa Orlandom Blumom. Par je počeo da se zabavlja 2007, venčao se nakon tri godine zabavljanja, a onda doneo odluku o razvodu. "Uprkos tome što je njihov brak okončan, oni se i dalje vole, podržavaju i poštuju jedno drugo kao roditelje njihov sina i kao članove porodice", izjavio je prošle godine potparol Orlanda Bluma. U medijima su se pojavile glasine da se Miranda viđa sa Leonardom Dikaprijem. Manekenka je to demantovala, ali su problemi tek počeli. Najveću pažnju privuklo je pisanje australijskih medija koji su, mesec i po dana posle razvoda, preneli da je supermodel u tajnoj vezi sa australijskim milijarderom Džejmsom Pekerom (46). I sve se završilo na tome, bila je to kratka veza, a Miranda je i dalje sama. Blum je donedavno bio pošteđen ovakvih glasina, ali njegovo viđanje sa Selenom Gomez nije moglo da prođe neprimećeno. Tračevi dolaze i prolaze, a Mirandi najveći osmeh uvek izvuče trogodišnji sin Flin, kojeg je dobila u braku sa Blumom.

Alesandra Ambrosio
Alesandra Ambrosio već godinama je u vezi sa biznismenom Džejmijem Mazurom. Njihova veza je sve samo ne "dosadna". Periode ljubavi smenjuju periodi raskida. Venčanje je i dalje u najavi. Ozbiljne planove o svadbi prošle godine poremetio je raskid, pa su Alesandra i Džejmi neko vreme proveli odvojeno. Trenutni status je da su zajedno. Par ima šestogodišnju ćerku Anju i dvogodišnjeg sina Noa Feniksa.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar