"Поплава" селфи фотографија!

Од 30. априла иОС и Андроид корисници имају прилику да користе побољшани Фацебоок Мессенгер који слање порука са сликама и видеом чини лаким "као пасуљ"!

Информационе технологије 01.05.2014 | 06:57
 "Поплава" селфи фотографија!

Изгледа да је ово прва озбиљнија ствар коју је Фацебоок "научио" од недавно купљене WхатсАпп апликације, коју је преузео за 19 милијарди долара. Од верзије 5.0 Мессенгер има могућност директног укључивања камере у апликацији за четовање и прављење селфи или фотки главном камером на екрану, без птребе да окрећете телефон или притискате камера-тастер. Послату слику кликом на иконицу стрелице, која се појављује у доњем десном углу, можете проследити даље било којем контакту у Мессенгер апликацији.

Ту је и дељење видеа, прегледање, односно пуштање видео снимка директно у апликацији и олакшано убацивање гласовних порука, емотикона, сличица и смајлија. Сада су све опције за додатке порукама у једној линији и појављују се приликом писања сваке поруке.

Сада нам Фејсов Мессенгер изгледа као хибрид Вибера и WхатсАппа. С обзиром на то да је Вибер проглашен небезбедним и није радио неко време, а слично важи и за WхатсАпп, можда је ово и најбољи период за прелазак на Фацебоок Мессенгер.

 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар