"Poplava" selfi fotografija!

Od 30. aprila iOS i Android korisnici imaju priliku da koriste poboljšani Facebook Messenger koji slanje poruka sa slikama i videom čini lakim "kao pasulj"!

Informacione tehnologije 01.05.2014 | 06:57
 "Poplava" selfi fotografija!

Izgleda da je ovo prva ozbiljnija stvar koju je Facebook "naučio" od nedavno kupljene WhatsApp aplikacije, koju je preuzeo za 19 milijardi dolara. Od verzije 5.0 Messenger ima mogućnost direktnog uključivanja kamere u aplikaciji za četovanje i pravljenje selfi ili fotki glavnom kamerom na ekranu, bez ptrebe da okrećete telefon ili pritiskate kamera-taster. Poslatu sliku klikom na ikonicu strelice, koja se pojavljuje u donjem desnom uglu, možete proslediti dalje bilo kojem kontaktu u Messenger aplikaciji.

Tu je i deljenje videa, pregledanje, odnosno puštanje video snimka direktno u aplikaciji i olakšano ubacivanje glasovnih poruka, emotikona, sličica i smajlija. Sada su sve opcije za dodatke porukama u jednoj liniji i pojavljuju se prilikom pisanja svake poruke.

Sada nam Fejsov Messenger izgleda kao hibrid Vibera i WhatsAppa. S obzirom na to da je Viber proglašen nebezbednim i nije radio neko vreme, a slično važi i za WhatsApp, možda je ovo i najbolji period za prelazak na Facebook Messenger.

 

 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar