U Zubinom Potoku 5 uhapšenih, oduzete cigarete

Policija samoproglašenog Kosova uhapsila je četiri Srbina i jednog Albanca, te zaplijenila švercovane cigarete koje su pronađene u kombiju u kojem su bili.

Srbija 11.08.2023 | 15:41
U Zubinom Potoku 5 uhapšenih, oduzete cigarete

Zamjenik direktora policije za region sjever Kosova Veton Eljšani rekao je da je ovih pet lica uhapšeno je nakon jutrošnje pucnjave na policijsku patrolu u Zubinom Potoku, te da se za još jednim traga.

Eljšani je rekao da se incident dogodio jutros pred zoru kada je policijska patrola pokušala da zaustavi kombi koji je pratilo nekoliko automobila, vjerujući da švercuju robu.

Prema njegovim riječima, iz automobila u pokretu je pucano na policiju, te je došlo do razmjene vatre, ali niko nije povrijeđen.

- Kombi i tri automobila su zaplijenjeni - rekao je Eljšani.

Uhapšeni su sprovedeni kod nadležnog tužioca, a više detalja biće naknadno saopšteno.

(Srna/Foto: Tanjug/ Filip Krainčanić)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Slovenac

11.08.2023 16:21

Odmah barikade nestaju oni hapsiti srbe

ODGOVORITE
Name

Istina

11.08.2023 22:12

A kako mislite da živi normalan narod ako nema policije i ne suzbija kriminal,bez obzira koje?? Zamislite na zapadu da su pucali u policiju ,nebi ih više bilo.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

12.08.2023 13:39

HAPSI SVE ....TO KURTI, POZLATILA TI SE .....KRIMINALCIMA JE MJESTO IZA RESETAKA ...

ODGOVORITE
Name

A barikade?

13.08.2023 09:00

Ah,da, to se radi kad vožd Vučić naredi. Inače, niko ne mrda prstom, jer ne razmisljaju svijim glavom. Možda i razmišljaju ali kad vožd naredi, onda i oni koji misle glavom izlaze na barikade da u suprotnom ne bi bez te glave ostali od strane svijih.

ODGOVORITE