У Зубином Потоку 5 ухапшених, одузете цигарете

Полиција самопроглашеног Косова ухапсила је четири Србина и једног Албанца, те заплијенила шверцоване цигарете које су пронађене у комбију у којем су били.

Србија 11.08.2023 | 15:41
У Зубином Потоку 5 ухапшених, одузете цигарете

Замјеник директора полиције за регион сјевер Косова Ветон Ељшани рекао је да је ових пет лица ухапшено је након јутрошње пуцњаве на полицијску патролу у Зубином Потоку, те да се за још једним трага.

Ељшани је рекао да се инцидент догодио јутрос пред зору када је полицијска патрола покушала да заустави комби који је пратило неколико аутомобила, вјерујући да шверцују робу.

Према његовим ријечима, из аутомобила у покрету је пуцано на полицију, те је дошло до размјене ватре, али нико није повријеђен.

- Комби и три аутомобила су заплијењени - рекао је Ељшани.

Ухапшени су спроведени код надлежног тужиоца, а више детаља биће накнадно саопштено.

(Срна/Фото: Тањуг/ Филип Краинчанић)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Словенац

11.08.2023 16:21

Одмах барикаде нестају они хапсити србе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.08.2023 22:12

А како мислите да живи нормалан народ ако нема полиције и не сузбија криминал,без обзира које?? Замислите на западу да су пуцали у полицију ,неби их више било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

12.08.2023 13:39

ХАПСИ СВЕ ....ТО КУРТИ, ПОЗЛАТИЛА ТИ СЕ .....КРИМИНАЛЦИМА ЈЕ МЈЕСТО ИЗА РЕСЕТАКА ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

А барикаде?

13.08.2023 09:00

Ах,да, то се ради кад вожд Вучић нареди. Иначе, нико не мрда прстом, јер не размисљају свијим главом. Можда и размишљају али кад вожд нареди, онда и они који мисле главом излазе на барикаде да у супротном не би без те главе остали од стране свијих.

ОДГОВОРИТЕ