Kosovska policija ušla u zgradu opštine Zvečan

Kosovska policija ušla je u zgradu opštine Zvečan, pošto je prethodno ispred opštine, gde su se okupili građani, ispalila suzavce i šok bombe, a čuju se i pucnji, javlja izveštač Tanjuga.

Srbija 26.05.2023 | 14:25
Kosovska policija ušla u zgradu opštine Zvečan

Specijalci su blokirali grad, sve prilaze i izlaze iz njega i ispred zgrade opštine su oklopna vozila i specijalne jedinice policije. Na ulici je ogromna količina dima od suzavca i šok bombi.

Oklopna vozila i specijalne jedinice policije nalaze se ispred zgrade opštine. Prisutna su vozila specijalne policije za razbijanje demonstracija.

Čuju se šok bombe i pucnji u samom gradu i za sada nije poznato da li je u pitanju vatreno oružje.ž U Leposavicu i Zubinom Potoku trenutno je mirno ali sui dalje na jednoj strani okupljeni građani a na drugoj policija.

(Tanjug)  Foto:Kurir

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

baja

26.05.2023 14:47

Pocelo je. Ode ZSO u pm.

ODGOVORITE
Name

Koroslav

26.05.2023 18:29

Jedno jutro kada Pevec zakokuriče ,vidi se na ovom oblaku od dima.

Name

Sveto

26.05.2023 14:52

Vucicu, spasi nas, nedaj nas, ti si nas jedini spasioc, mi te volimo. Svetoslav

ODGOVORITE
Name

Šipac

26.05.2023 15:04

Iste scene kao iz 1988 kada su Srpski specijalci ljuštali Šiptare. Sada se situacija promijenila. Nikada manjina nije mogla upravljati većinom. Valjda će Vučić biti pametniji od Miloševića.

ODGOVORITE
Name

Istin

26.05.2023 17:49

Sveto spašavaj sam sebe,to ti je jedina opcija.

Name

Pišta

26.05.2023 15:38

Kad se pitanje Kosovo nije rjesavalo kad su Srbi bili u poziciji. Pa cekalo se da Srbi budu u najtezoj poziciji pa sad moras, htio ne htio. Ma Kosovo je prodato. Prodavali su ga i Srbi sa Kosova. Prodavali svoje kuce Albancima u sred srpskog sela pa je krenulo rasulo mnogih sela. Tako Srbi prodaju i po fbih.. Ali takva je srpska politika. Da bi snsd, odnosno sds imali glasaca onda ih treba zadrzati u opstinama gdje su,, njihovi glasaci'', A njihova imovina u fbih nek se prodaje, propada. Kad nestane srpskih sela u fbih onda ostaje Rep Srpska da se dijeli jer po Dejtonu pripada svima ravnopravno. Dusmani Srba imaju aduta da od Rep Srpske naprave neku krnju BiH koju ce dalje da dijele. Dok u fbih Srbi nemaju srpskih sela i Srba da bi sta mogli traziti. Morala je politika biti takva da se pomogne ocuvanja Srba u fbih. Ma koga to briga. Snsd, sds i td. Ma daj. Srbi su propali jer Srpstvo je samo u sluzbi foteljasa. Iskoristavaj narod na mantri srpstva.

ODGOVORITE