Косовска полиција ушла у зграду општине Звечан

Косовска полиција ушла је у зграду општине Звечан, пошто је претходно испред општине, где су се окупили грађани, испалила сузавце и шок бомбе, а чују се и пуцњи, јавља извештач Тањуга.

Србија 26.05.2023 | 14:25
Косовска полиција ушла у зграду општине Звечан

Специјалци су блокирали град, све прилазе и излазе из њега и испред зграде општине су оклопна возила и специјалне јединице полиције. На улици је огромна количина дима од сузавца и шок бомби.

Оклопна возила и специјалне јединице полиције налазе се испред зграде општине. Присутна су возила специјалне полиције за разбијање демонстрација.

Чују се шок бомбе и пуцњи у самом граду и за сада није познато да ли је у питању ватрено оружје.ж У Лепосавицу и Зубином Потоку тренутно је мирно али суи даље на једној страни окупљени грађани а на другој полиција.

(Тањуг)  Фото:Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

баја

26.05.2023 14:47

Поцело је. Оде ЗСО у пм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

26.05.2023 18:29

Једно јутро када Певец закокуриче ,види се на овом облаку од дима.

Name

Свето

26.05.2023 14:52

Вуцицу, спаси нас, недај нас, ти си нас једини спасиоц, ми те волимо. Светослав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипац

26.05.2023 15:04

Исте сцене као из 1988 када су Српски специјалци љуштали Шиптаре. Сада се ситуација промијенила. Никада мањина није могла управљати већином. Ваљда ће Вучић бити паметнији од Милошевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истин

26.05.2023 17:49

Свето спашавај сам себе,то ти је једина опција.

Name

Пишта

26.05.2023 15:38

Кад се питање Косово није рјесавало кад су Срби били у позицији. Па цекало се да Срби буду у најтезој позицији па сад морас, хтио не хтио. Ма Косово је продато. Продавали су га и Срби са Косова. Продавали своје куце Албанцима у сред српског села па је кренуло расуло многих села. Тако Срби продају и по фбих.. Али таква је српска политика. Да би снсд, односно сдс имали гласаца онда их треба задрзати у опстинама гдје су,, њихови гласаци'', А њихова имовина у фбих нек се продаје, пропада. Кад нестане српских села у фбих онда остаје Реп Српска да се дијели јер по Дејтону припада свима равноправно. Дусмани Срба имају адута да од Реп Српске направе неку крњу БиХ коју це даље да дијеле. Док у фбих Срби немају српских села и Срба да би ста могли тразити. Морала је политика бити таква да се помогне оцувања Срба у фбих. Ма кога то брига. Снсд, сдс и тд. Ма дај. Срби су пропали јер Српство је само у слузби фотељаса. Искориставај народ на мантри српства.

ОДГОВОРИТЕ