Navijač uletio na teren, razbio nos igraču (VIDEO)

Bijesni navijači Sivaspora uletjeli su na teren kada je postalo jasno da će njihova ekipa izgubiti protiv Fiorentine, a najgore je prošao jedan fudbaler gostiju kome je slomljen nos.

Sport 17.03.2023 | 10:29
Navijač uletio na teren, razbio nos igraču (VIDEO)

Srpskog golmana Marka Dmitrovića su poslije navijača PSV Ajndhovena sada napali i navijači Fenerbahčea, i razbili su mu glavu upaljačima, ali još gore je prošao mladi fudbaler Fiorentine Alesandro Bjanko koji je sa svojom ekipom takođe gostovao u Turskoj, samo ne u Istanbulu nego u Sivasu.

Nakon što je Fiorentina povela 4:1 protiv Sivaspora u 89. minutu i tako obezbijedila prolaz u četvrtfinale Lige konferencija, više navijača domaćih uletjelo je na teren i jedan je uspio da udari u lice Alesandra Bjanka.

Mladić koji je samo nekoliko sekundi prije toga ušao u igru i dobio rijetku šansu da zaigra na evropskoj sceni našao se na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme i jedini je koji je fizički povrijeđen poslije upada huligana.

Bjanku je slomljen nos i iz svlačionice je podijelio fotografiju sa čitavim svijetom, zbog čega sigurno Sivaspor čeka oštra kazna UEFA koja ne bi smjela da toleriše ovakve incidente, što je naznačio i trener Vinčenco Italijano.

"To što je Bjanko udaren jednostavno je sramota, on nije ni vidio navijača kako dolazi, a sada ima slomljen nos. Publika je gurala svoj tim napred, međutim ovaj gest je sve pokvario. Strašno je što je 20-godišnjak žrtva takvog nasilja u jednoj predivnoj fudbalskoj večeri.

Čekamo da vidimo koga ćemo dobiti na žrijebu za četvrfinale, ali ponosni smo na ono što smo dosad postigli, ovo je pravi mentalitet pobjednika", rekao je trener Fiorentine za "Sky Italija" poslije meča.

(Mondo) Foto:Twitter

Komentari / 0

Ostavite komentar