Vučić sa Ramom: "Najskuplji film ikada snimljen u Srbiji"

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu forografiju sa Ramom Bergmanom, producentom poslednjeg filma iz serijala "Ratovi zvezda".

Srbija 19.09.2021 | 09:37
Vučić sa Ramom: "Najskuplji film ikada snimljen u Srbiji"

Vučić je uz fotogafiju sa Bergmanom napisao da je "Knives Out" najskuplji film ikada snimljen u Srbiji i da je sa njim razgovarao o tome kako naša zemlja može da postane još značajnija destinacija za strane produkcije.

"Pre nekoliko dana u Beogradu je završeno snimanje filma "Knives Out" i tim povodom sam se sastao sa Ramom Bergmanom, koji je pored ovog bio producent i poslednjeg filma iz serijala "Ratovi zvezda". Ram je promovisao Srbiju kao filmsku destinaciju pre 15 godina svojim projektom "Brothers Bloom". Američki film "Knifes Out", reditelja Rajana Džonsona, sniman je većim delom u Beogradu i naši gosti su tih nedelja bili neki od najpoznatijih svetskih glumaca, kao Daniel Krejg, Edvard Norton, Kejt Hadson, Itan Houk", napisao je Vučić. "Netflix je dve sezone "Knives Out" kupio za 469 miliona dolara, što znači da je ovo najskuplji film ikada snimljen u Srbiji, gde je tokom sedam nedelja snimanja potrošeno oko 13 miliona evra. Sa Ramom Bergmanom, razgovarao sam o tome kako da Srbija postane još značajnija destinacija za strane produkcije, a Ram mi je obećao da će uskoro da dovede još jednu veliku filmsku ekipu", dodao je predsednik Srbije u objavi.

(B92) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ok

19.09.2021 10:06

Bravo gospodine Vucicu. Boritese kao lav na svim frontovima. Zato su rezultati tu .

ODGOVORITE
Name

Labilna Semberija

19.09.2021 10:27

Yugo 45.

ODGOVORITE