Željko razmišlja da se obrije zbog žena!?

Željko Samardžić već dve godine nosi bradu i brkove, čime je drastično promenio imidž mačo muškarca.

Zabava 13.12.2019 | 15:00
Željko razmišlja da se obrije zbog žena!?
Međutim, iako je bilo onih kojima se dopala ova njegova promena, za publiku je to ipak bio veliki šok. Pevač je zato odlučio da i po tom pitanju udovolji publici, naročito ženskom delu, čiji je miljenik.

- Ima mnogo onih koji se javljaju putem Instagrama i koji mi kažu: „Jao, Željko, ja i dalje volim kako vi pevate, ali zašto ste pustili tu bradu i brkove, to vas je postarilo“. Ponekad se nasmejem kad tako nešto čujem, ali i pokušavam da ih razumem.

Ja sam čovek koji želi da udovolji svakome koliko je to moguće i koliko se to slaže s mojim moralnim kodeksima. Možda se ovaj put potrudim da udovoljim i svima onima koji žele da me vide bez brade i brkova. Nešto mi se to mota po glavi za ovu priliku - rekao je kroz smeh Željko, a svoj stari imidž vratiće na dan koncerta koji će održati u Sava centru.

- Nisam baš još odlučio sigurno, ali sam spreman i to da uradim - poručio je Samardžić, dok su prisutni konstatovali da će se mnoge dame obradovati tome.

- Ima onih koji ne vole ovaj moj imidž, ali ima onih kojima se to i dopada. Biće prilike i za jedne i za druge - kaže pevač i dodaje da misli da dame pre svega vole njegove ljubavne pesme.

Izvor:Kurir.rs Foto:Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Imidž

15.12.2019 13:50

Lako ćemo za imidž, samo nemoj primati platu u Posti S.!

ODGOVORITE