Suzana pobedila strah skokom sa padobranom iz aviona!

Voditeljka Suzana Mančić (62) pričala je o strahovima, a jedan od njih pobedila je letos, kada je sa velike visine skočila sa padobranom iz aviona.

Zabava 13.11.2019 | 20:00
Suzana pobedila strah skokom sa padobranom iz aviona!
Mesec dana nakon Suzaninog skoka sa 3.000 metara, poginuo je reper Dalibor Andanov Gru vozeći kajt, a voditeljka tvrdi da se posle tragičnog događaja u kome je stradao reper ona neće bavit ekstremnim sportovima, jer smatra da je to glup način da izgubi život.

- Ja sam svoj poslednji strah razbila letos kada sam skočila sa 3.000 metara, sa padobranom, iz aviona. Najgori je strah od straha. Ako znaš šta hoćeš, ako znaš ko si, ne treba se plašiti - rekla je voditeljka za Telegraf JETSET.

Suzanu smo pitali kako se osećala kada je skočila sa 3.000 metara.

- Potpuno ošamućeno! (smeh) Moja saradnica, koja je zajedno sa mnom skakala, ona je bila ushićena, onako adrenalinski je bila opijena. Drago mi je što sam to uradila. Mesec dana nakon toga je Gru poginuo i, verujte mi, posle toga ja se više neću usuditi da uđem u neki adrenalinski sport... Prosto, život je suviše lep da bih ga izgubila na tako glup način - rekla je Suzana.

Izvor:Telegraf.rs Foto: Dragana Udovičić

Komentari / 0

Ostavite komentar