Сузана победила страх скоком са падобраном из авиона!

Водитељка Сузана Манчић (62) причала је о страховима, а један од њих победила је летос, када је са велике висине скочила са падобраном из авиона.

Забава 13.11.2019 | 20:00
Сузана победила страх скоком са падобраном из авиона!
Месец дана након Сузаниног скока са 3.000 метара, погинуо је репер Далибор Анданов Гру возећи кајт, а водитељка тврди да се после трагичног догађаја у коме је страдао репер она неће бавит екстремним спортовима, јер сматра да је то глуп начин да изгуби живот.

- Ја сам свој последњи страх разбила летос када сам скочила са 3.000 метара, са падобраном, из авиона. Најгори је страх од страха. Ако знаш шта хоћеш, ако знаш ко си, не треба се плашити - рекла је водитељка за Телеграф ЈЕТСЕТ.

Сузану смо питали како се осећала када је скочила са 3.000 метара.

- Потпуно ошамућено! (смех) Моја сарадница, која је заједно са мном скакала, она је била усхићена, онако адреналински је била опијена. Драго ми је што сам то урадила. Месец дана након тога је Гру погинуо и, верујте ми, после тога ја се више нећу усудити да уђем у неки адреналински спорт... Просто, живот је сувише леп да бих га изгубила на тако глуп начин - рекла је Сузана.

Извор:Телеграф.рс Фото: Драгана Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар